Förenade Arabemiraterna & Oman, april 2012:



Har varit på kryssning i en vecka och åkte förbi Oman (Muscat), Khasab, Fujaira, Abu Dhabi och Dubai. Jag satt i fönstret väldigt mycket, det var ett sådant man kan sitta i och gömma sig bakom gardinen, och så satt jag och tittade på vågorna och lyssnade på Håkan Hellström. Så, här kommer lite bilder och lite bildtexter. 
(och jag kunde läsa alla skyltar på arabiska, coolt eller?!??!?)

Båten vi bodde på:









Dubai Aquarium:





Var uppe i världens högsta byggnad och så, det var ju tufft.
(det var sandstorm, därför var det så dimmigt. fett coolt var det.)

Och så till sist, något som fick mig att skratta rakt ut. Älskar dem fortfarande, kan inte sluta skratta <3







VAD JAG BRYR MIG OM NU ÄR DINA ARMAR OM MIG ÄVEN OM JAG VET ATT JAG MÅSTE GLÖMMA DIG:



Dina ögon rörde sig under ögonlocken, jag såg på dig så länge och undrade vad du drömde om, ibland log du i din sömn och då log jag också men det såg du förstås inte. När jag tyckte att klockan hade blivit tillräckligt mycket och dina ögon hade slutat röra sig höll jag för din näsa med tumme och pekfinger, såg hur du grimarserade och slog upp ögonen, och för ett kort ögonblick, innan du riktigt vaknat, var dina överlevnadsinstinkter på högvarv men så såg du mig kasta huvudet bakåt och skratta och då gav du ifrån dig ett eget kort skratt. 





Tidigare: Dansa med mig, sa jag och flätade in mina fingrar i dina. Du såg på medan jag gjorde mina lyckliga piruetter, de som fick mitt hår att flyga och som fick dig att hålla mig närmare, som fick mig att känna dina fingertoppar längst min hals och som fick dig att nästan komma så nära mig att våra näsor rörde vid varandra. Du skrattade lekfullt åt min dialekt och sa att jag var en perfekt country girl, dina ögon hade samma färg som den barrskogsjord vi hade suttit på kvällen innan, när du hade lyssnat på mig medan jag flöt bort mellan stjärnorna på himlen och sjöng låtar vars texter du inte förstod men du sa att jag fick dem att låta meningsfulla.





Mitt leende avbröt vår kyss men jag kunde inte låta bli och då log du också medan din hand letade sig in till min midjas nakna hud under linnet och ditt hår var så mjukt mellan mina fingrar. Jag sa att jag behövde gå fastän jag inget hellre ville än att känna om din säng luktade som du och det gjorde den, och det var lukten av värme och barrskogsjord och en stjärnhimmel att flyta bort i. Det var lukten av att ligga under dig medan dina läppar gjorde avtryck på min mage. 
Att vi hade träffats förr, flera år tidigare, och att halsbandet som prydde min halsgrop aldrig hade tagits av under den tiden visste du inte, för dig var jag bara en perfekt country girl med ett sprudlande självförtroende, ett smittsamt skratt och en platt vildmarksdialekt som du hade känt i fyra dagar. För mig var du den man som flera år tidigare hade låtit mig andas din luft istället för den smutsiga som jag blivit påtvingad, men du mindes bara en trasig flicka som var förälskad i eldflugor, och eldflugorna var lika förälskade i henne, de blinkade ikapp med hennes hjärtslag.





(Förlåt nu slutar jag)








RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu